Nincs termék a kosárban.
 
ezerjófű

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelem

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat

1. A Szabályzat célja

1.1. A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az Ezerjófű Kft (”Adatkezelő”) által alkalmazott, és kötelezőnek elismert adatvédelmi és adatkezelési elveket és az Adatkezelő adatvédelmi és adatkezelési politikáját.

1.2. Jelen szabályok kialakításakor az Adatkezelő különös tekintettel vette figyelembe az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”), a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény rendelkezéseit.

1.3. Az Adatkezelő adatai:

cégnév: Ezerjófű Gyógynövény Kft.
rövidített cégnév: Ezerjófű Kft.
székhely: 8900 Zalaegerszeg, Pázmány Péter 8.
nyilvántartó cégbíróság: Zala Megyei Cégbíróság
cégjegyzékszám: cg. 20-09-073401
vezető tisztségviselő: Fülöp Zoltán ügyvezető
Adószám: 24271291-2-20.
internet cím: www.ezerjofu.hu
e-mail: info@ezerjofu.hu

2. A kezelt Személyes adatok köre

2.1. Hírlevél: Hírlevél küldéséhez és adatkezeléshez hozzájáruló Felhasználók esetén: név, telefonszám, e-mail cím, számlázási cím, szállítási cím, kiegészítő adatok.

2.2. Kiegészítő adatok a megrendelés során: A kiegészítő adatok körébe az Adatkezelő tevékenysége végzéséhez nem feltétlenül szükséges, ezért, általa nem kért olyan adatok, információk tartoznak, amelyek a Felhasználó megítélése szempontjából a megrendelések teljesítését, különösen a kiszállítást elősegíthetik. A kiegészítő adatok nem feltétlenül tartoznak a személyes adatok körébe, és az itt megadottak adatok, információk, feltételek semmilyen esetben sem módosítják a Felhasználó és az Adatkezelő közötti szállítási jogviszonyt, melynek szabályait az Általános Szerződési Feltételek határozzák meg.

2.3. Technikai adatok: A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: a Felhasználó bejelentkező számítógépének azon adatai (pl. IP cím, operációs rendszer, böngésző típusa stb.), melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak, és melyeket az Adatkezelő rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer a Felhasználó külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb felhasználói Személyes adatokkal – törvény által kötelezővé tett esetek kivételével – össze nem kapcsolhatók. Az adatokhoz kizárólag az Adatkezelő fér hozzá.

2.4. Cookie: Az Adatkezelő által üzemeltetett webáruház informatikai rendszere a testre szabott kiszolgálás érdekében a Felhasználó számítógépén kis azonosító adatcsomagot (ún. „cookie”-t) helyez el. A cookie célja az adott oldal minél magasabb színvonalú működésének biztosítása a felhasználó élmény növelése érdekében. Az azonosítás remarketing célokat szolgálhat, azaz a Felhasználó számítógépén egyes külső szolgáltatók, közöttük a Google, a Felhasználó által meglátogatott internetes webhelyeken a Felhasználóra személyre szabott hirdetéseket jeleníthet meg. A cookie-t a Felhasználó törölheti saját számítógépéről, illetve beállíthatja böngészőjét, hogy a cookie-k alkalmazását tiltsa. A cookie-fogadás látogatói, felhasználói tiltása az Adatkezelő által üzemeltetett webáruház szolgáltatásai igénybevételének nem akadálya.
Adatkezelő a következő cookie-t használja:

– Átmeneti (session) cookie: a session cookie-k az Érintett látogatása után automatikusan törlődnek. Ezek a cookie-k .

– Állandó (persistent) cookie: állandó cookie-t is használ az Adatkezelő a jobb felhasználói élmény érdekében (pl. optimalizált navigáció nyújtása). Ezek a cookie-k hosszabb ideig kerülnek tárolásra a böngésző cookie file-jában. Ennek időtartama attól függ, hogy az Érintett az internetes böngészőjében milyen beállítást alkalmaz.

– Jelszóval védett munkamenethez használt cookie.
– Bevásárlókosárhoz szükséges cookie.
– Biztonsági cookie.

A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség” funkció, tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy az érintett saját böngészőjében

– hogyan tudja letiltani a cookie-kat,
– hogyan fogadhat el új cookie-kat,
– hogyan adhat utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, vagy
– hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat.

3. Az Adatkezelés jogalapja, célja és módja

3.1. Az Adatkezelés jogalapja: Az Adatkezelés jogalapja az Infotv. 5.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása. Az Adatkezelésre a www.ezerjofu.hu internetes oldalon található internetes tartalmak Felhasználóinak önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza a Felhasználók kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy az oldal használata során közölt Személyes adataik felhasználásra kerüljenek.

3.2. Az Adatkezelés célja a www.ezerjofu.hu oldal alatt elérhető kereskedelmi szolgáltatások nyújtásának biztosítása.

3.3. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok (lásd 2.3 pont) célja az Adatkezelő internetes oldalain keresztül elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, a Felhasználók jogainak védelme. A Felhasználók által a szolgáltatás igénybevétele során hozzáférhetővé tett adatokat az Adatkezelő felhasználhatja arra, hogy statisztikákat készítsen, felhasználói csoportokat képezzen, és a felhasználói csoportok részére az Adatkezelő weboldalán célzott tartalmat, és/vagy hirdetést jelenítsen meg.

3.4. Az Adatkezelő a megadott Személyes adatokat az e pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása – hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel – a Felhasználó előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges kizárólag.

3.5. Adatkezelő a neki megadott Személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely Felhasználó e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail cím használatával összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a Felhasználót terheli, aki az e-mail címet megadta.

4. Az adatkezelés elvei

4.1 Személyes adatot az Adatkezelő kizárólag meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében kezel.

4.2. Adatkezelő a szolgáltatás nyújtása érdekében csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas.

5. Az Adatkezelő által alkalmazott adatvédelmi irányelvek

5.1. Az Adatkezelő szolgáltatásainak igénybevételéhez elengedhetetlenül szükséges személyes adatokat az Adatkezelő az érintettek hozzájárulása alapján, és kizárólag célhoz kötötten használja fel.

5.2. Az Adatkezelő vállalja, hogy a birtokába jutott Személyes adatokat az Infotv. rendelkezéseinek és jelen Szabályzatban rögzített adatvédelmi elveknek megfelelően kezeli, és azokat harmadik félnek nem továbbítja. Az adattovábbítás tekintetében a jelen pontban foglalt rendelkezés alól kivételt képeznek az alábbiak:
– az adatok statisztikailag összesített formában történő felhasználása, mely az érintett felhasználó nevét, illetve beazonosítására alkalmas egyéb adatot semmilyen formában nem tartalmazhat illetőleg
– az Adatkezelő üzleti működéséhez szükséges adatátadás körében a kézbesítési (csomagküldő és futárszolgálat), illetőleg a számlázási, könyvelési, kintlévőség kezelési, szerzői jogi és más jogérvényesítéssel kapcsolatos feladatokat végző személyek részére, valamint
– a törvényben meghatározottak szerint a megkereső Hatóságok részére történő kötelező adattovábbítás.

5.3. Az Adatkezelő webáruházának rendszere a Felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatóak össze a Felhasználók által megadott Személyes adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

5.4. A Felhasználót az adatkezelés megkezdése előtt az Adatkezelő egyértelműen és részletesen tájékoztatja az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés céljáról és jogalapjáról, az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyéről, az adatkezelés időtartamáról, arról, ha az érintett személyes adatait az adatkezelő a Felhasználó hozzájárulásával kezeli, illetve arról, hogy kik ismerhetik meg az adatokat. A tájékoztatás kiterjed a Felhasználó adatkezeléssel kapcsolatos jogaira és jogorvoslati lehetőségeire is.

6. Az adatkezelés időtartama

6.1. A Felhasználó által megadott Személyes adatok kezelése mindaddig fennmarad, amíg a Felhasználó nem kéri azok törlését emailben vagy postai úton-.
A személyes adatok törlésének időpontja a Felhasználó törlési kérelmének beérkezésétől számított 10 munkanap. Jogellenes, megtévesztő Személyes adat használata esetén vagy a Felhasználó által elkövetett bűncselekmény, illetve rendszer elleni támadás esetén az Adatkezelő jogosult a Felhasználó törlési igényével egyidejűleg adatait haladéktalanul törölni, ugyanakkor bűncselekmény gyanúja vagy polgári jogi felelősség gyanúja esetén jogosult a Személyes adatokat a lefolytatandó eljárás időtartamára megőrizni.

6.2 A rendszer működése során automatikusan, technikailag rögzítésre kerülő adatok a generálódásuktól számítva a rendszer működésének biztosítása szempontjából indokolt időtartamig kerülnek tárolásra a rendszerben, de legkésőbb 5 év elteltével az adatok törlésre kerülnek. A Társaság biztosítja, hogy ezen, automatikusan rögzített adatok egyéb felhasználói Személyes adatokkal – a törvény által kötelezővé tett esetek kivételével – össze nem kapcsolhatók.

7. Adatfeldolgozás

7.1. Az Adatkezelő külön külső adatfeldolgozót nem vesz igénybe. Az általa kezelt Személyes adatokat maga dolgozza fel. A bankkártyás fizetés választása esetén a rendszer automatikusan a fizetési oldalra navigálja az Érintettet, ahol a kért adatokat szükséges megadnia a fizetési tranzakció sikerességéhez. A fizetőoldal adat tartalmáról, vagyis a bankkártya adatokról a Szolgáltató nem értesül, azokat a Bank nem adja át a Szolgáltató részére, mint ahogy a Szolgáltató sem továbbít adatot a Bank részére, a kifizetendő végösszegen kívül. A kártyás fizetéshez az Érintett internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

Tárhelyszolgáltató:
Az Adatkezelő adattárolás céljából bérel tárhelyet a DotRoll Számítástechnikai Korlátolt Felelősségű Társaságtól (1148 Budapest, Fogarasi út 3-5.), illetőleg a Google.Inc-től (USA CA 94043 Mountain View, 1600 Amphitheatre Parkway) Az említett két vállalkozás részére a Személyes adatok továbbításra nem kerülnek.

Adatfeldolgozók:
Adatfeldolgozók megnevezése:
Név: Koller Zsuzsanna
adminisztrátor
email: info@ezerjofu.hu


Név: Vincze Andrea
ügyintéző
email: megrendeles@ezerjofu.hu

Név:Takács Szilvia
ügyintéző
email: info@ezerjofu.hu

Név: Schall Tamás
email: info@kanizsaweb.com
webfejlesztő

Név: Magyar Posta Zrt.
Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.
E-mail cím: ugyfelszolgalat@posta.hu
Tevékenység: futárszolgálat

8. Adattovábbítás

8.1. Az Adatkezelő jogosult és köteles minden olyan rendelkezésére álló és általa szabályszerűen tárolt Személyes adatot az illetékes hatóságoknak továbbítani, amely Adattovábbításra őt jogszabály vagy jogerős hatósági kötelezés kötelezi. Ilyen adattovábbítása, valamint az ebből származó következmények miatt adatkezelő nem tehető felelőssé.

8.3.Az Adatkezelő az Adattovábbítás jogszerűségének ellenőrzése, valamint az érintett tájékoztatása céljából adattovábbítási nyilvántartást vezet, amely tartalmazza az általa kezelt Személyes adatok továbbításának időpontját, az Adattovábbítás jogalapját és címzettjét, a továbbított Személyes adatok körének meghatározását, valamint az Adatkezelést előíró jogszabályban meghatározott egyéb adatokat.

9. A felhasználók jogai az adatkezelő által kezelt személyes adataikkal kapcsolatosan

9.1. Tájékoztatáshoz való jog

Az érintett kérelmére az Adatkezelő tájékoztatást ad az érintett általa kezelt, illetve az általa vagy rendelkezése szerint megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott személyes adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá – az érintett személyes adatainak továbbítása esetén – az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. Az érintett jogainak védelme és a tájékoztatáskérés bizonyíthatósága érdekében javasolt, hogy a tájékoztatáskérés írásban, az Adatkezelő címére küldött ajánlott vagy tértivevényes-ajánlott levélben, illetve a

info@ezerjofu.hu

címre küldött e-mailben történjék.

Az Adatkezeléssel kapcsolatos kérdésre Adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, közérthető formában köteles tájékoztatást adni. A tájékoztatás ingyenes, ha a tájékoztatást kérő a folyó évben azonos adatkörre vonatkozóan tájékoztatási kérelmet az Adatkezelőhöz még nem nyújtott be. Egyéb esetekben az Adatkezelő kérheti a költségei megtérítését.

Az érintett tájékoztatását az Adatkezelő csak a törvényben meghatározott esetekben tagadja meg. A felvilágosítás megtagadása esetén az Adatkezelő tájékoztatja az érintettet a bírósági jogorvoslat, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz („Hatóság”) fordulás lehetőségéről. Az elutasított kérelmekről az Adatkezelő a Hatóságot évente a tárgyévet követő év január 31-éig értesíti.

9.2. Érintett kérheti adatainak törlését, helyesbítését, zárolását

Az érintett bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni az alább megjelölt elérhetőségek valamelyikén. Adatkezelő a kérelem beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatók. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Adatkezelő a szükséges időtartamig megőrzi.

Az érintett kérheti továbbá, adatainak zárolását. Adatkezelő zárolja a személyes adatot, ha az érintett ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené az érintett jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta.

A helyesbítésről, a zárolásról és a törlésről az érintettet, továbbá mindazokat értesíteni kell, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel az érintett jogos érdekét nem sérti.

Ha az Adatkezelő az érintett helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 30 napon belül írásban közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait.

9.3. Érintett tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen

Az érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen. Adatkezelő a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.

Amennyiben az érintett szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció, megrendelés során harmadik fél adatait adta meg vagy a honlap használata során bármilyen módon kárt okozott, Adatkezelő jogosult az érintettel szembeni kártérítés érvényesítésére. Az Adatkezelő ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

10. Jogérvényesítési lehetőségek

10.1. A Felhasználó jog-érvényesíti lehetőségeit az Infotv., valamint az 2013.. évi V. tv. (Ptk.) alapján bíróság előtt gyakorolhatja, továbbá bármilyen személyes adattal kapcsolatos kérdésben kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság segítségét is (www.naih.hu, 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/C, postacím: 1530 Budapest, Pf. 5.). Bármilyen Adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel ezen túlmenően kereshetők az Adatkezelő munkatársai is a

info@ezerjofu.hu

e-mail címen is.

11. Az adatkezelési szabályzat módosítása

11.1. Az Adatkezelő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen Adatkezelési Szabályzatot egyoldalú döntésével bármikor módosítsa. Az Adatkezelési Szabályzat módosítását követően valamennyi Felhasználót megfelelő módon (hírlevélben, belépéskor felugró ablakban) tájékoztatja a módosításról.. A szolgáltatás további felhasználására csak az Adatkezelési Szabályzat módosításának elfogadása esetén van lehetőség.

Zalaegerszeg, 2018. május

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ. A sütik kikapcsolása a böngésző beállításaiban lehetséges. Ahhoz, hogy személyre szabott és interaktív módon tudjuk megjeleníteni Önnek az oldalt, el kell tárolnunk bizonyos adatokat arra vonatkozóan, hogy Ön hogyan használja a weboldalunkat. Ezek apró szövegfájlok, úgynevezett sütik segítségével történik. A módosítás időpontja 2018.12.14. A sütik kisméretű fájlok, amelyek az Ön által használt számítógépre vagy egyéb eszközre töltődnek le egy webszerverről. Az Ön webes böngészője ezután minden egyes későbbi látogatás alkalmával visszaküldi ezeket a sütiket a weboldalnak, így az felismeri Önt, és megjegyzi a beállításait (például a felhasználói preferenciákat). A sütikről és a működésükről részletesebben a http://www.aboutcookies.org/ oldalon olvashat. Amikor Ön ellátogat a weboldalunkra, az oldal folyamatosan adatot gyűjt sütik és más eszközök segítségével. A jelen weboldal használatával Ön elfogadja, hogy az oldal a jelen szabályzattal összhangban sütiket használ. Milyen sütiket használ az oldal, és miért? Az általunk használt sütik egy része feltétlenül szükséges ahhoz, hogy Ön navigálni tudjon az egyes oldalak között. Emellett funkcionális sütiket is használunk, melyek segítségével információkat gyűjthetünk arról, hogy Ön hogyan használja az oldalt, és személyre szabhatjuk a weboldalt; így például meg tudjuk jegyezni az Ön által kiválasztott nyelvet és térséget, valamint azt, hogy Ön kitöltött-e már egy adott kérdőívet. Ezeket az adatokat titkosítva továbbítjuk, és nem használjuk fel semmilyen más célra. Ezen túlmenően analitikai eszközöket is használunk, ezáltal fel tudjuk mérni, hogy mennyire népszerű az oldal tartalma, mi iránt érdeklődnek a látogatóink, illetve hogyan javíthatnánk az oldal működésén. Emellett használunk úgynevezett webjelzőket vagy "tracking pixeleket" is a látogatók számának nyomon követésére, a statisztikai célú sütik alkalmazásával pedig azt vizsgáljuk, hogy hány egyedi felhasználó látogat el az oldalra, illetve milyen gyakran. Ezeket az adatokat kizárólag statisztikai célra használjuk fel, és nem azonosítjuk név szerint a látogatókat. A Google Analytics webstatisztikai rendszer által használt sütikről itt olvashat: http://www.google.com/policies/technologies/types/ A jelen weboldal nem használ hirdetési célú sütiket (ezek segítségével célzott hirdetések jeleníthetők meg az oldal látogatói számára). Nem használunk úgynevezett remarketinget, vagyis amennyiben Ön a gmail fiókjába belépett állapotban böngészik a honlapunkon, a későbbiekben nem fog látni tőlünk származó Google display hirdetéseket. A sütik kezelése Böngészők beállításai A legtöbb böngésző segítségével megtekintheti, hogy milyen sütik aktívak az Ön számítógépén, egyesével törölheti azokat, illetve egy adott oldal vagy az összes weboldal sütijeit letilthatja. Felhívjuk figyelmét, hogy ha Ön az összes sütit törli, akkor a weboldalon korábban megadott beállítások elvesznek, így az is, ha Ön korábban jelezte, hogy engedélyezi a sütik használatát, hiszen ehhez is egyfajta sütit kell használni. Ha bővebb tájékoztatást szeretne kapni arról, hogy a böngészők beállításainak módosításával hogyan tilthatja le a sütiket, látogasson el a http://www.aboutcookies.org/ és a http://www.cookiecentral.com/faq/ címre. Analitikai célú sütik kezelése (Google Analytics) Ön bármikor úgy dönthet, hogy letiltja a weboldalakon belüli anonim böngészési tevékenységet figyelő analitikai célú sütiket. Weboldalunk az alábbi szolgáltatók sütijeit használja; a megfelelő hivatkozásra kattintva bővebb tájékoztatást kaphat arról, hogyan tilthatja le az adott sütiket: Google Analytics:http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html Közösségi gombok Weboldalunk úgynevezett "közösségi gombokat" is használ, amelyek lehetővé teszik látogatóink számára, megosszanak vagy könyvjelzővel ellássanak egy adott oldalt. Ezek a hivatkozások tőlünk független közösségi médiumokra mutatnak, amelyek adatot gyűjthetnek arról, hogy Ön az Interneten, ezen belül a jelen weboldalon milyen böngészési tevékenységet folytat. Ha bővebb tájékoztatást szeretne kapni arról, hogy ezek a weboldalak hogyan használják fel az Önnel kapcsolatos információkat, illetve ha szeretné letiltani vagy törölni az ilyen jellegű adatokat, kérjük, olvassa el az érintett oldalak felhasználási feltételeit és adatvédelmi szabályzatait. Külső webes szolgáltatások Oldalainkon időnként külső webes szolgáltatások segítségével jelenítünk meg különféle tartalmakat. Erre például különböző képek, videók és szavazások megjelenítéséhez van szükség. A közösségi gombokhoz hasonlóan ez esetben sincs befolyásunk arra, hogy ezek a weboldalak, illetve külső domének milyen adatokat gyűjtenek arról, hogy Ön miként használja ezeket a beágyazott tartalmakat. A jelen Süti szabályzatot bármikor saját belátásunk szerint módosíthatjuk, illetve kiegészíthetjük. A szabályzat módosításával egyidejűleg az oldal tetején látható "Utolsó módosítás" időpontját is frissítjük. A módosított Süti szabályzat ettől az időponttól lesz érvényes Önre és az Ön adataira nézve. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze, hogy történt-e módosítás a jelen Süti szabályzatban, így folyamatosan tájékozódhat arról, hogy miként gondoskodunk az Ön adatainak védelméről.

Bezárás