Nincs termék a kosárban.
 

Termékekről

Cégünk, az EzerJóFű Gyógynövény Kft. mottója: „énkezű gyógyműves”.
Ennek több jelentése is van. Egyrészt mindent „énkézzel” készítünk, tehát az első lépéstől az utolsóig saját és a minket körülvevő emberek kezének munkáját dicsérik termékeink, másrészt a két kezünk rajzából készült a logónk, ami fát, embert és a mindenséget is ábrázolja. Ezt az egységét tükrözi az ősemberpár összefonódó keze is, ami egy Svédországban talált barlangrajz mintájára készült és szimbolizálja az egységünket, a szeretetünket, a hitünket abban, hogy ha kezet nyújtunk egymásnak, akkor összeér a világ és a gyógynövények gyógyító ereje mindenki számára elérhetővé válik.
A termékek címkéin lévő rajzok mind egyedileg átgondolt „énszívvel” készült képek, amik nem csak az adott gyógyító növényt szimbolizálják, hanem azt is, amit velük kapcsolatban érzünk.
A tinktúrás dobozok gyufás skatulyát mintáznak, mert úgy éreztük kár lenne úgy kezelni csak őket, mint egy csomagolás. Hátha meglátják Önök benne a lehetőséget apró kincsek (csigaházak, kavicsok, magok) tárolására, és így nem végzik a szemétben.
A dobozok színének váltakozása sem véletlenszerű, a csakrák színét követve változnak a szerint, hogy melyik csakrához társítjuk az adott tinktúrát. A csakrák testünk erőközpontjai, melyek olyan összefüggő rendszert alkotnak, mint a naprendszerünk.