Nincs termék a kosárban.
 

Táborok

„Amikor az erdőn jársz és rábukkansz valahol egy forrásra, ülj le melléje csöndesen és figyelj. Nagyon csöndes légy, és akkor hallani fogod a zöld ruhás tündérke hangját, a surranó vízből. Ha pedig jó füled van és érted az erdő nyelvét, akkor meghallhatod azokat a csodaszép meséket, amiket a forrás, a csermely, a patak tündére elmond ilyenkor a fáknak.”

(Wass Albert)

 

Sok éve tartunk nyaranta Csicseriborsó öko- és kalandtáborokat gyerekeknek, gyermeklelkű felnőtteknek és nem utolsó sorban saját és barátaink gyermekeinek. Nálunk mindig sok gyerek van. Valahogy szeretnek itt lenni. Saját 5 gyerkőcünk mindig gondoskodik róla, hogy barátokból, barátnőkből ne legyen hiány és kalandokból sem.

Első évben indiánok bőrébe bújtunk aranyrögök után kutatva, itt Boncodföldén, ahol a sajátok mellé még jöttek a tanítványok is. A szomszéd faluban lévő kalózokkal (szintén egy másik baráti családi táborosokkal) vívtunk „életveszélyes” ütközetet, ahol az életünk veszélyeztetése árán is megszereztük a zászlót. Majd jöttek az ősember táborok a Csácsi erdő mélyén, ahol csontokat gyűjtöttünk. Majd cowboyok járták a prérit Hottón, igazgyöngyökért lovagolva. Később visszatértünk Boncodföldére és Nagy-hegyen vetettük magunkat be a természet rejtélyeibe, és a bunkiépítés varázslatos lehetőségeibe, csempeszeket szerezve ezért cserébe.
Mert bunkit építeni a legnagyszerűbb dolog a világon!!!

„Csicseriborsó, bab, lencse
 Gyere velünk a Nagy-hegyre
Vár a tanya tábor, katonai sátor
BUNKIZZUNK!!! BUNKIZZUNK!!!”